Elämä robotin kanssa

Elämä robotin kanssa, toivottavasti kaikilla menee niin hyvin kuin mahdollista, mietin tätä vuosia, ja kyllä yksi verkkomyyjä teki äärimmäisen helpoksi pienillä erillä, että päätin ottaa askeleen, en jaa brändiä tai myyjää, mutta Haluan jakaa kokemuksen ja laitan tänne linkin videoon, joka käänsi mittakaavan, kaveri on hyvä.

Oppimiskäyrä ei ollut niin huono kuin odotin, kokoamista ei tarvinnut, kun yksikkö saapui, piti ladata ja antaa sen oppia talon, kaksi päivää myöhemmin, pari roskakorien siivousta myöhemmin, KYLLÄ se kartoitti talon, minä jopa oppinut käyttämään karttajärjestelmää talosi sisällä olevien NO GO -vyöhykkeiden kartoittamiseen.

Suurin varoitus on latauskaapelit, ja koska katsoin siitä hienoja videoita, työkalun lisävaiheessa varmistan, että alueella ei ole kaapelia lattialla, se ei ole hyvä kokemus, pidä nuo latauskaapelit loitolla.

Vartuessani 70/80-luvulla, aina kun näin siivousrobotin, ajattelin aina elokuvaa KISS Vocalist – Gene/Magnum – Tom (1984) kanssa, ja normaalisti läpäisin. Mutta tämä ostos oli toivelistallani ikuisesti. Toistaiseksi robotini ei ole yrittänyt tappaa minua, mutta pidän häntä silmällä, kyllä sinun on valittava nimi, kun asennat sovelluksen, joten valitsin jotain söpöä, Robot 1, joka on edelleen liian pelottava minulle, ja kyllä sinä voi valita itsellesi miehen nimen.

Voit antaa robotin siivota kotisi yhdellä kertaa, mutta koosta riippuen se vie jonkin verran roskakorisiivousta ja saattaa häiritä aikatauluasi, joten kokemukseni mukaan anna koko talon kartoituksen jatkua niin kauan kuin tarpeisiin, kesti noin 3/4 tuntia, välillä tapahtui latausta ja roskakorin puhdistusta. Kun talokartta (puhelinsovelluksella) oli valmis, pystyin jakamaan talon osiin, kokeilin ajastinta, mutta sovellus halusi jättää siivouksen väliin 3 tuntia, joten pudotin ja sen sijaan tallensin “Työt” ja saat painike “Olohuone” “Keittiö” jne.

© 2024 - Liiketoimintaryhma - All Rights Reserved.