Mitä uutta nopeassa langattomassa Belkin N750 DB -kaksikaistaisessa reitittimessä?

Belkin oli hieman myöhässä tuoessaan markkinoille langattomat reitittimet langattomalla N750-tekniikalla verrattuna kilpailijoihinsa, kuten NETGEAR (WNDR4000 N750 -reitittimellä) ja Linksys (sen E4200 N750 -reitittimellä). N750-tekniikalla varustetut langattomat reitittimet tarjoavat suuret nopeudet jopa 450 Mbps 5 GHz kaistalla ja 300 Mbps 2,4 GHz kaistalla. Mitä tämä tuote tekee?

Suuret nopeudet

Uusi Belkin N750 DB tukee viimeisintä langatonta 802.11n-standardia ja samanaikaista kaksitaajuista tekniikkaa, jotta voit yhdistää molempien langattomien asiakkaiden, jotka toimivat sekataajuuskaistoilla joko 2,4 GHz tai 5 GHz kaistalla. Parhaan tiedonsiirtonopeuden saavuttamiseksi voit liittää langattomat laitteet, jotka tukevat 5 GHz:n taajuutta 2,4 GHz:n sijaan. 5 GHz:n taajuus on suhteellisen vähäisempi ja puhtaampi kuin täynnä oleva 2,4 GHz:n taajuus.

Belkin N750 -reititin käyttää Multi-beam-antennitekniikkaa, joka tarjoaa maksimaalisen tehon signaalin voimakkuudelle ja pidemmän matkan peiton. Kaksi muuta kilpailijaa käyttävät älykästä MIMO (Multiple-in Multiple-out) -antennitekniikkaa, joka tarjoaa nopean ja pidemmän matkan peiton. Älykästä MIMO-antennitekniikkaa käytetään laajalti langattomissa laitteissa paremman signaalin vastaanoton ja kuolleiden kohtien minimoimiseksi.

Reitittimessä on 4xGigabit Ethernet-portit luotettavia ja nopeita langallisia yhteyksiä varten. Upouudet gigabitin NIC-sovittimella varustetut tietokoneet voivat hyödyntää reitittimen gigabitin portteja tukemaan sovelluksia, jotka vaativat luotettavaa langallista yhteyttä, kuten suuren tiedonsiirron, videosovellukset ja sovelluspalvelimiin yhdistämisen poistaen pullonkaulan. Varmista, että käytät tehokasta Cat5e-kierrettyä kaapelia, joka tukee jopa gigabitin nopeutta.

Kaksi USB-porttia

Toisin kuin kilpailijansa Netgear WNDR4000 ja Linksys E4200, jotka tukevat vain yhtä USB-porttia jaettuun tallennustilaan, Belkin N750 -reitittimessä on kaksi USB-porttia, joiden avulla voit isännöidä jaettua tallennustilaa ja tulostinta samanaikaisesti. Tämä on erittäin tärkeää verkossa, jota käytetään “työskentelyyn ja leikkiin”, jolloin ei tarvitse ostaa langatonta tulostuspalvelinta tulostimen jakamista varten. Voit käyttää USB-tulostus- ja tallennushallintaohjelmaa tulostimen, skannerin, aseman ja muiden USB-liitäntäisten laitteiden hallintaan ja valvontaan.

Monet langattomat reitittimet eivät tue kahta USB-porttia. Voit myös harkita uutta Asus RT-N56U Black Diamond N600 -reititintä, joka tukee kahta USB-porttia jaettua tallennustilaa ja tulostinta varten.

Advanced Security

Kuten muutkin kodin langattomat reitittimet, Belkin N750 DB tukee kaikkia suojausstandardeja, joita reitittimen on tuettava, kuten kaksoispalomuuriominaisuutta (NAT & SPI) ja WPA/WPA2:ta WPS-ominaisuuden kanssa, jotta määrittäminen on helppoa painiketta painamalla.

Kuten kilpailijansa, jotka käyttävät samaa N750-tekniikkaa, Belkin N750 tukee vierasverkkoa, jotta voit myöntää vieraillesi Internet-yhteyden myöntämättä pääsyä paikallisiin verkkoresursseihin. WNDR4000 puolestaan tukee vierasverkkoa jokaisella taajuudella, mikä tarkoittaa, että se tukee jopa neljää SSID:tä. Belkin tukee kolmea SSID:tä, kunkin kaistan SSID:tä sekä vierasverkkoa. Voit etsiä vierasverkon nimen verkkotietokortista reitittimesi jalan alla.

Plus 4 sovellusta

Uudet Belkin N600- ja N750-reitittimet tukevat neljää sovellusta (muut reitittimet eivät tue), mukaan lukien Self-Healing, Video Mover, Print-zone ja Memory-safe.

Itsekorjautuva sovellus havaitsee ja ratkaisee verkko-ongelmat ja suorittaa verkon virityksen parhaansa mukaan. Jos sinulla on television suoratoistosovitin, kuten Roku XDS tai Apple TV, Video Mover toimii AV-mediapalvelimena Linksysissä ja Netgearissa, jotta voit suoratoistaa multimediatiedostoja jaetusta tallennustilasta televisioon langattomasti. Jaetun tallennustilan avulla voit varata tallennustilaan tilaa automaattista tiedostojen varmuuskopiointia varten käytössä olevan varmuuskopiointistrategian perusteella.

Belkin N750 Dual Band Wireless Router on uusi sarja langattomia samanaikaisia kaksoiskaistareitittimiä N750-tekniikalla, joka tukee kahta USB-porttia, jotta voit jakaa ulkoisen tallennustilan ja tulostimen samanaikaisesti. Tämä on ihanteellinen reititin korkean suorituskyvyn langattomaan verkkoon, joka täyttää työ- ja leikkitarpeesi.

© 2024 - Liiketoimintaryhma - All Rights Reserved.