Upeita sovelluksia sisustussuunnitteluun

Huoneen pohjaratkaisun suunnittelu on yksi osa luovaa lisenssiä ja osa huolellista suunnittelua. Jotta saisit huoneistasi kaiken irti, sinun on otettava huomioon useita teknisiä näkökohtia, kuten sisään tuleva valo ja pohjaratkaisun muoto. Samalla on löydettävä tapa lisätä persoonallisuutta konseptiisi. Jos tämä kuulostaa hieman hankalalta, älä huoli – älypuhelimen avulla apu on hyvin käsillä!
PhotoMeasures:
PhotoMeasures on hyödyllinen sisustussovellus, jonka avulla voit tallentaa mittoja ja muita muistiinpanoja suoraan huoneesi tilannekuviin. Se tarkoittaa, että et palaa Ikeasta kotiin vain tajutaksesi, että täydellinen uusi tavarasi on väärän muotoinen ja antaa sinulle myös kaikki mitat sekä muistutuksen tyylistäsi ja värimaailmastasi, jotta voit tehdä päätöksiä nopeasti kaikella saatavilla olevalla tiedot. Rajoituksena on, että PhotoMeasures ei anna täydellistä yksityiskohtaista pohjapiirroksia kuten jotkut muut sovellukset ylhäältä alas -näkymällä, mutta tämä on silti fantastinen sovellus sisustussuunnittelijalle tai talon ylpeälle kodin omistajalle, joka on nopea ja intuitiivinen käyttää. hyödyllinen.
Phaidon Design Classics:
Tämä on melko kallis sovellus iPadille, joka antaa sinulle pääsyn 1 000 klassiseen muotoilutekstiin. Täältä löydät syvällisiä yliopiston luentosaliin sopivia keskusteluaiheita sekä runsaasti pikavinkkejä aloittelijalle. Se ei kuitenkaan ole kovin vieraanvarainen suunnittelussaan, eikä sitä todennäköisesti suositella, ellet ole ammattilainen. Silloinkin hinta on aika jyrkkä…
Pinterest:
Pinterest on yllättävän hyödyllinen sosiaalinen verkosto ja mobiilisovellus, jolla voit “kiinnittää” yhteisöltä inspiroivia kuvia ja tekstiä oman tunnelmataulusi kuratoimiseksi. Se saavuttaa tämän antamalla sinun etsiä ja jakaa inspiraatiota valtavan yhteisön kanssa. Sen avulla voit helposti järjestää ja jakaa ideoitasi, ja se on erittäin käytännönläheinen tapa ajatella suunnittelua. Taulukot voivat olla niin tarkkoja tai yleisiä kuin haluat, tai voit tarkentaa niitä vähitellen tarkentaessasi päätöksiäsi.
Jos esimerkiksi keksit olohuoneellesi uuden ulkoasun Pinterestin avulla, voit aloittaa etsimällä “olohuoneideoita”. Tänne voit kiinnittää kuvia olohuoneista, joiden ulkonäöstä pidit, sekä olohuoneen esineitä tai erityisiä suunnitteluun liittyviä ideoita. Ehkä muutaman kiinnityksen jälkeen huomaat, että huoneet, joista pidät eniten, ovat sinisiä ja moderneja. Tämän jälkeen voit rajata hakusi “moderneihin sinisimpiin huonekaluihin” ja alkaa kerätä tuotteita, joista pidät. Joissakin tapauksissa voit seurata näitä linkkejä ostaaksesi tuotteita verkosta, mutta toisissa tapauksissa voit käyttää kuvia vain ohjaamaan ostopäätöksiäsi Ikea-matkalla.
Kaiken kaikkiaan Pinterest on erinomainen sosiaalinen mobiilisovellus jokaiselle ylpeälle kodin omistajalle, mutta se voi olla hyödyllinen myös häiden suunnittelussa ja kaikenlaisissa muissa luovissa ponnisteluissa.
Houzz:
Jos Pinterest tuntuu aluksi hieman ylivoimaiselta, voit käyttää “Houzzia” Androidille ja iOS:lle hakeaksesi nimenomaan kuvia huoneista, jotka on suunniteltu inspiroimaan. Sovellus on ilmainen ja on auttanut monia muita tekemään suunnittelupäätöksiä ennen sinua.
Auringon etsijä:
Tällä sovelluksella ei ole mitään tekemistä veneiden kanssa. Ja on myös hieman jyrkkä satunnaiseen käyttöön. Siitä huolimatta se on edelleen erittäin hyödyllinen ohjelmisto, joka määrittää missä tahansa huoneessa tiettyinä aikoina käytettävissä olevan luonnonvalon määrän älypuhelimesi GPS:n avulla. Tämä on melko kätevää, jos haluat kartoittaa, mihin huonekalusi sijoitat hyötyäksesi auringonsäteistä, ja varsinkin, jos suunnittelet uusien
Netflix:
Ja lopuksi… Netflix. Sillä ei ehkä ole paljon tekemistä sisustussuunnittelun kanssa, mutta jos aiot viettää tuntikausia huoneiden siivoamiseen ja huonekalujen siirtämiseen, tarvitset jotain viihdyttämään sinua. Ja Netflix on yksi parhaista sovelluksista juuri tähän!

© 2024 - Liiketoimintaryhma - All Rights Reserved.