5 parasta kukkavaihtoehtoa puutarhan hääkoristeisiin

Nykyään yhä useammat ihmiset ovat luopuneet käytännöstä mennä naimisiin kirkoissa ja valinneet sen sijaan puutarhahäät. Ei ole huono idea pohtia uusia tapoja mennä naimisiin, ja monet ihmiset ovat ymmärtäneet tämän valitsemalla ainutlaatuiset hääpaikat.
Aiotko mennä naimisiin suurenmoisissa puutarhahäissä vihreiden maisemien kanssa juhlimaan pian tulevaa avioliittoa? Yksi niistä asioista, joista sinun on huolehdittava, on kukkakoristelusi. Mitä ovat puutarhahäät, jos niissä ei ole kukkakoristeita? Loppujen lopuksi tarvitset vihreitä hääpaikkavalintasi tukemiseen, ja kukat ovat luonnollinen valinta koristeluun.
Kuitenkin, kun on olemassa monia kukkalajeja, tiedätkö parhaat valinnat hääpaikkasi koristeiden kukkavalinnoista? No, tässä on joitain mielenkiintoisia kukkia harkittavaksi:
Ruusut –
Ruusut ovat ehdottomasti romanttisimpia kukkia. Olisi suositeltavaa, että hääpaikkasi ympärillä on ruusuja. Ruusut tuovat erittäin intohimoisen tunnelman, varsinkin jos ne ovat kirkkaan punaisia ​​ja täydessä kukassa. Tietysti voit harkita myös muun värisiä ruusuja. Mutta nämä muut värit eivät ehkä pysty antamaan punaisen tuomaa vaikutusta.
Iris –
Erään verkkokyselyn mukaan iiris on äänestetty romanttisimmaksi kukaksi. Iris on saatavilla runsaasti kukkakaupoista. Se, mikä tekee siitä hienon kauniin ulkonäön lisäksi, on se, että siihen on liitetty monia ominaisuuksia. Näitä ovat ihailu, toivo ja viisaus.
Laventeli –
Laventeli on myös toinen loistava vaihtoehto sinun harkittavaksi. Se on yksi koristeellisimmista kukista. Koska väri, laventeli, symboloi kypsyyttä, on laventeli ihanteellinen kukka, joka sopii täydellisesti yli kolmekymppisille pariskunnille. Grace, eleganssi ja hienostuneisuus ovat vain joitain laventeleihin liittyviä ominaisuuksia.
Aamun kirkkaus –
Morning glories sopivat täydellisesti puutarhaasi, varsinkin jos aiheena on sininen. Nämä kukat symboloivat nuoruutta, äärimmäistä kiintymystä ja tyyneyttä. Morning glories toimii täydellisesti punaisten ruusujen kanssa. Ongelmana on, että nämä voivat olla melko kalliita.
Auringonkukat –
Auringonkukat ovat kirkkaita ja iloisia, ja ne sopivat täydellisesti puutarhahäihin, varsinkin jos motiivisi on keltainen. Saatat jopa olla kiinnostunut tekemään seppeleitä pienistä kukista ja antamaan morsiusneitosi käyttää niitä. Huomaa kuitenkin, että auringonkukat menettävät helposti tuoreen ilmeensä. Siksi hääkoristeena on käytettävä juuri poimittuja auringonkukkia.
Nämä ovat vain joitain ehdotuksia. Muista aina, että ei ole olemassa sellaista asiaa kuin “oikea kukkasarja” tai “väärä kukkasarja”. Sinulla on vapaus valita lukuisista markkinoilla olevista kukkalajikkeista – voit yhdistää mitä tahansa lajikesarjaa. jotta puutarhahääsi näyttävät upeilta. Muista, että voi olla erityinen kukkatyyppi, jolla on erityinen merkitys sinulle ja tulevalle puolisollesi, joten valitse myös se, jos haluat sen palvelevan erityistä tarkoitustaan ​​häissäsi!

© 2024 - Liiketoimintaryhma - All Rights Reserved.